Gala tineretului sibian 7 decembrie 2016

„Gala tineretului sibian îi aduce în fața oamenilor în fiecare an pe cei mai frumoși și dedicați oameni, pe cei care își dedică timpul și energia tinerilor. Anul 2016 nu a făcut excepție, iar organizatorii galei i-au premiat cu multă bucurie pe cei mai frumoși dintre tinerii Sibiului, dar și pe cei care fac posibilă munca acestora.

Gala a fost mai mult decât o simplă decernare de premii, întrucât artiști sibieni, precum Teodora & Friends și Luana Prodea au susținut mici momente artistice pentru cei prezenți la Teatrul GONG, gazda evenimentului. În cadrul evenimentului, în fiecare an organizatorii răsplătesc activitatea de și pentru tineret depusă de-a lungul timpului de asociații, instituții, grupuri nonformale și alte structuri din Sibiu.

Și anul acesta au fost acordate premii pentru cel mai bun proiect de/pentru tineret, câștigat de Jocul ca Teatru, tabără națională organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, în parteneriat cu Asociaţia DRAM CENTER 07 SIBU și Asociația Internațională de Tineret „Become” Sibiu, cei mai buni antrenori, Dan Fleșeriu, antrenorul echipei de baschet CSU Sibiu, și Gheorghe Vaida, antrenorul Andreei Dragoman, jucătoare de tenis de masă. Aceasta din urmă a primit pentru al treilea an consecutiv premiul I pentru cea mai bună jucătoare, chiar în ziua în care a cucerit medalia de aur în proba de dublu la Campionatul Mondial de juniori, din Cape Town, alături de Adina Diaconu”.sibiu100.ro

Catalin Paturan  si Andreea Topa. Sportivii clubului IPPON s-au clasat pe locurile 4, respectiv 6 in topul sportivilor la nivel de judet.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Clubul Ippon Medias. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s