Cupa IPPON 2015

In acest an „CUPA IPPON” a aniversat a 25- a editie. Prima editie a avut loc in anul 1990, fiind initiata de Sensei Bucur Adrian. In acei ani participau cluburi ca Ippon Sinaia, Ippon Pitesti, Ippon Bucuresti, Ippon Medias.
Din 1996 Clubul Ippon Medias a ramas singurul organizator al „Cupei IPPON”, aceasta capatand o alta dimensiune, in special din anul 2001, atat din punctul de vedere al organizarii cat si al participarii.
Cupa a intrat in Calendarul competitional al Federatiei Romane de KarateW.K.C. si din acel moment in fiecare 4 decembrie in Medias poposeau zeci de cluburi si sute de concurenti.
Arbitrii competitiei erau selectionati din ce in ce mai buni din tara , iar nivelul competitiei a crescut an de an, la ea participand mari personalitati ale lumii politice si culturale.
Din anul 2013, datorita unor neintelegeri cu federatia, pruivind aspecte organizatorice, am hotarat ca desi  „Cupa Ippon” este probabil una din cele mai vechi cupe din Romania, ea sa se desfasoare fara sprijinul federatiei.
Competitia se desfasoara in Dojo-ul nostru, la ea participand doar sportivii clubului „IPPON MEDIAS”. Arbitrajele si organizarea sunt facute de antrenorii si instructorii clubului, cu ajutorul parintilor sportivilor.
In acest an „CUPA IPPON” a fost un adevarat spectacol al artelor martiale.
Au participat 70 de sportivi, cu varste intre 5 si 18 ani.
Premiile au fost deosebite, ele canstand in medalii sub forma de karategi, diplome cu simbolurile clubului si ale orasului Medias, daruri de „Mos Craciun”, pentru copii, cupe si diplome de merit pentru sportivii cu performante deosebite in anul 2015 si cupe pentru antrenorii si instructorii clubului.
Tot cu ocazia „Cupei IPPON”, sportivii, antrenorii si parintii au considerat oportun sa-mi aniverseze ziua de nastere si cu aceasta ocazie am primit foarte multe cadouri si un tort in forma de karategi.
Le multumesc tuturor foarte mult si cred ca aceasta cupa a fost cea mai frumoasa din viata mea.
Dorin Remus Tichindelean

Reclame
Acest articol a fost publicat în Clubul Ippon Medias și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s