Campionatul European pentru copii, cadeti si juniori Herstal, Belgia

La Campionatul European pentru copii, cadeti si juniori (3-7 iunie)  Herstal, Belgia foarte aproape de Liege,  au luat startul 39 de federatii din 25 de tari, cu 1287 de sportivi inregistrati la probele individuale si 119 inregistrari la probele pe echipe. Romania a deplasat un lot de aproape 100 de sportivi cu varste cuprinse intre 7 si 20 de ani..

Romania a obtinut locul I pe natiuni la aceasta competitie.

„Sportivii s-au comportat conform asteptarilor noastre, cu totii au atins varful de forma. Au avut executii la Kata si la Kumite mult mai bune decat la campionatele nationale.

Rezultatele au fost mult peste asteptari, ne doream macar o medalie de aur si am obtinut 3 medalii de aur 3 de argint si 5 de bronz.” Sensei Dorin  Tichindelean

CS Ippon Medias a avut opt sportivi care au participat anul acesta la Campionatul European:

  • Andreea Topa – cadete
  • Victor Tatomir – cadeti
  • Catalin Paturan – mini-cadeti
  • Bogdan Ioana – mini-cadeti
  • Sabina Rotariu – copii 11-12 ani
  • Iulia Ivan – copii 11-12 ani
  • Samira Armenean – copii 9-10 ani
  • Cezara Todica – copii 9-10 ani.

Andreea Topa: – Campioana Europeana la Kumite cadete 15-17 ani – 55kg si vice-campioana Europeana la Kata Shotokan – a fost singura sportiva de varsta ei selectionata sa lupte in echipa de junioare (18-20ani) a Romaniei, alaturi de care a urcat pe prima pozitie in Europa, obtinand medalia de aur.

Victor Tatomir: – si-a aparat titlul obtinut acum doi ani la Sheffield, devenind pentru a doua oara Campion European la cadeti Kumite – 60kg. El a mai obtinut locul 3 cu echipa Romaniei de cadeti si locul 3 la Kata individual Wado ryu.

Catalin Paturan: – locul 3 la Kumite mini-cadeti 13-14 ani +1.65m si locul 2 cu echipa Romaniei. Catalin a fost selectionat pentru prima data in lotul national anul acesta.

La categoriile de copii: Samira Armenean – a obtinut locul 2 la Kata Shotokan 9-10 ani fete. Sabina Rotariu – a obtinut prima medalie internationala – locul 3 la Kumite 11-12 ani fete. Iulia Ivan – a obtinut doua locuri 5 atat la Kata Shotokan, cat si la Kumite 11-12 ani fete. Cezara Todica si Bogdan Ioana au fost la prima participare la un Campionat European si au reprezentat clubul Ippon cu succes.

Peste o luna, sportivii vor incepe pregatirea pentru calificarea la Campionatul Mondial din Irlanda 2016. Lotul CS Ippon Medias a fost condus in Belgia de catre Sensei Dorin Tichindelean, Dora si Razvan Hanga si Nicolae Armenean.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Clubul Ippon Medias și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s