Federatia Romana de Karate WKC- Program competitional 2015

Program  national

Motto: „Adevaratul curaj este sa faci ceea ce este drept”

IMG_5777

Federatia Romana de Karate WKC (FRK WKC) a luat fiinta in mai 2000 prin decizia Ministerului Tineretului si Sportului de a recunoaste organizatia noastra in randul federatiilor nationale din Romania.

Radacinile organizatiei noastre dateaza inca din 1997 cand un grup de entuziasti au hotarat sa fondeze Uniunea Wado Ryu Romania (UWRR) in scopul dezvoltarii unei activitati performante in sfera Karate-ului la nivel national si international. Transformarea UWRR in FRK WKC, prin recunoasterea de catre Ministerul Tineretului si Sportului a organizatiei noastre, a fost doar rezultatul normal ce a urmat unei activitati excelente la nivel international, prin obtinerea primului titlu mondial la Bochum 1999.

Misiunea federatiei noastre este promovarea inaltelor valori ale Karate-ului in randul copiilor, tinerilor sau tuturor celor care cred in Artele Martiale, in scopul educarii controlului de sine, a cresterii capacitatilor psihice si fizice a celor care urmeaza calea noastra.

Sursa: Federatia Romana de Karate WKC (FRK WKC) 

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Clubul Ippon Medias și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s